• +0186 690 783
  • info@mwadvies.com

WTW systemen

WTW systemen

Levering en installatie van de stilste WTW-systemen uit Europa

Met een focus op energiezuinige en nul op de meterwoningen, leveren en installeren wij warmteterugwinning systemen. 

De DucoBox Energy Premium als WTW-unit levert een uitstekende bijdrage

Bij balansventilatie voert het toestel mechanisch verse lucht toe aan de woning en voert vervuilde lucht mechanisch af uit de woning aan de hand van geïntegreerde ventilatoren. Hierbij is er sprake van warmteterugwinning uit de afgevoerde lucht en deze warmte wordt overgedragen aan de toegevoerde lucht.

De DucoBox Energy Premium is leverbaar in een linkervariant (= schuine zijde links) en rechtervariant (= schuine zijde rechts). Op de schuine zijde wordt een toe- en afvoerkanaal naar de woning aangesloten (ETA en SUP).

Drie specifieke kenmerken :

  • Leverbaar met 2-zone sturing
  • Automatische inregeling
  • Akoestisch comfort (stille toevoer)
Ventilatiesysteem D met 1- én 2-zonesturing 

De DucoBox Energy Premium is zowel verkrijgbaar in een 1- zone als een 2-zone variant. Door de unit optioneel van een geïntegreerde 2-zoneregeling met vraagsturing op basis van CO2, vocht en tijd te voorzien, wordt een optimaal energetisch rendement bereikt. De dag- én nachtzone worden immers via een ingebouwde klep afzonderlijk aangestuurd, wat de hoogste EPC-winst en een groen A+ energielabel met zich meebrengt.

Het voordeel van geïntegreerde sturing zit in het plug & play concept: er is enkel basisbekabeling nodig voor de voeding van de ventilatie-unit. Extra elektronica tussen de WTW-unit en een externe klep zijn bij de DucoBox Energy niet nodig.