• +0186 690 783
  • info@mwadvies.com

Airco systemen en klimaatinstallaties

Airco systemen en klimaatinstallaties

Airco-systemen en klimaatinstallaties

Onze kleine airco’s en grotere airco-systemen koelen en verwarmen. Veelal uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming en een uitstekende keuze voor een prettig binnenklimaat. MW adviseert en levert systemen van meerdere gerenommeerde fabrikanten. Wij adviseren welke installatie het beste in uw woon- of werkomgeving past en rekenen precies uit welke capaciteit u nodig heeft om een prettig binnenklimaat te kunnen realiseren.  

Onderhoud van uw binnen- en buitenunits met behulp van de innovatieve apparatuur van Speedclean. Een slimme totaaloplossing.

Vaak worden storingen in airco systemen veroorzaakt omdat een systeem niet of niet voldoende is gereinigd. Op professionele wijze kunnen wij de noodzakelijke reiniging van uw airco-systeem uitvoeren. 

In het lamellenblok vindt de echte warmteoverdracht plaats, daar is sprake van condensatie. Door reiniging wordt voorkomen dat de lamellen binnen de airco gaan verstoppen en minder lucht doorlaten. Als gevolg daarvan moet de airco harder aanzuigen, wat meer elektrisch vermogen kost. Door onderhoud middels stoomreiniging helpen we virussen en bacteriën in het blok te voorkomen. 

Ook de buitenunits kunnen last hebben van pollen, uitlaatgassen en insecten. Dat kan geleidelijk een vetlaag op de lamellen veroorzaken waardoor de warmteoverdracht en indirect ook het rendement daalt. 

MW Advies en Techniek maakt gebruik van de innovatieve apparatuur van Speedclean waarbij bacteriën worden gedood door middel van stoom waarbij tevens een coating wordt aangebracht om nieuwe groei van bacteriën te voorkomen. 
Wilt u een voorstel op maat ontvangen? Laat uw berichtje achter via het contactformulier of bel ons meteen.