• +0186 690 783
  • info@mwadvies.com

eNet Smart Home

eNet Smart Home

Op maat gesneden oplossingen voor uw slimme woon- of werkomgeving.

Met de app op uw smartphone of tablet, ook onderweg, heeft u alle functies in uw woning in een overzicht. Zelfs spraakbesturing is mogelijk via Amazon Alexa en Google assistant. 

Afbeelding met binnen, venster, levend, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Slimme eNet SMART Home oplossingen voor woningen en bedrijven.

Eenvoudig via een app te gebruiken. 

De medewerkers van MW Advies en Techniek adviseren welke oplossing precies bij jouw specifieke situatie past. Op zoek naar goed advies: Laat het weten via ons  contactformulier.

Hoe deze unieke eNet SMART HOME oplossing rendabel wordt

eNet SMART HOME bouwt voort op de vele bezuinigingsmogelijkheden in het huishouden. Zo kan verlichting op een bepaald tijdstip of bij het verlaten van de woning automatisch uitschakelen en hetzelfde kan voor de verwarming vastgelegd worden. In de app kunt u bovendien het verbruik van de apparaten in het netwerk monitoren en zo grote stroomverbruikers identificeren. 

Slimme oplossingen:

Verlichting: intelligente oplossingen en scenario’s voor een bijzondere ambiance

Uw lampen kunnen met behulp van de eNet SMART HOME producten slim worden gemaakt. Lampen kunnen ruimte voor ruimte aan en uit worden geschakeld, per verdieping of gewoon met één tik op de app allemaal tegelijk.

De verlichting kan worden aangepast aan uw dagritme. Precies op het tijdstip waarop u ’s morgens het huis verlaat, worden uw lampen in het hele huis uitgeschakeld. Vergeten lampen die de hele dag branden, behoren met eNet SMART HOME tot het verleden.

Ook kunt u drempelwaarden vastleggen. Verlichting wordt dan automatisch in- e uitgeschakeld bij overschrijding van de drempelwaarden zodat automatisch energie bespaard wordt. 

Inzicht in energieverbruik

Energiesensoren in de vorm van tussenstekkers of onzichtbaar als inbouwvariant of in de schakelkast meten het verbruik van de aangesloten apparaten. Eén blik op de eNet SMART HOME app en u ziet meteen welk apparaat op dat moment hoeveel energie verbruikt.

Effectief verwarmingsmanagement.

Met de slimme thermostaat van tado° regelt u uw verwarming, waar u ook bent. Als er niemand thuis is, staat de verwarming op de spaarstand. En op uw weg naar huis kan tado de verwarming alvast aanzetten, zodat u een warm huis wacht. U kunt overal vandaan de huidige temperaturen in huis bekijken en ze eenvoudig in de app aanpassen.

Jaloezieën openen en sluiten

Met eNet SMART HOME hoeft u nooit meer het hele huis door om de jaloezieën stuk voor stuk naar beneden te laten. Jaloezieën, rolluiken en zonneschermen zorgen automatisch voor bescherming tegen inkijk en voor schaduw. Maak uw bestaande elektrische zonwering slim en laat deze automatisch reageren op de zon.

Veiligheid in en om uw huis:

Struikelbeveiliging

De bewegingsmelder sensIQ van Steinel Professional zorgt ervoor dat ruimten buitenshuis worden verlicht zodra er in de buurt een beweging wordt gedetecteerd. Dat voorkomt niet alleen valpartijen, maar schrikt ook dieven af.

Vergeten apparaten uitschakelen

Vergeten apparaten kunnen snel brandgevaar opleveren. Controleer in de eNet SMART HOME app of u alle apparaten in huis hebt uitgeschakeld. En als bijvoorbeeld het strijkijzer inderdaad nog aan staat, schakel hem dan eenvoudig onderweg uit.

Inbraakbeveiliging door aanwezigheidssimulatie

Laat uw huis er bewoond uitzien, juist ook als u niet thuis bent. Huizen die een bewoonde indruk maken, houden ongewenste gasten op afstand! Maak gebruik van scenario’s, als-dan-instructies en tijdsbesturingen om uw woning veiliger te maken.

Afbeelding met persoon, binnen, venster, zitten

Automatisch gegenereerde beschrijving